Ενημέρωση Συγγραφέων – Υποβολή αναθεωρημένων Εργασιών

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΕΝΕΦΕΤ,

Ελπίζουμε να είστε όλες και όλοι καλά.

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία ενημέρωσης των συγγραφέων για την κρίση της εργασίας τους για το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διδακτικής Φυσικών Επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση έχει ξεκινήσει. Ζητάμε συγνώμη για την καθυστέρηση σε σχέση με τις προαναγγελθείσες ημερομηνίες αλλά η συμμετοχή στη υποβολή εργασιών ήταν μεγάλη αυξάνοντας το φόρτο εργασίας.

Για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα της κρίσης μπορείτε να συνδέεστε στην πλατφόρμα υποβολών. Στην Αρχική Σελίδα Χρήστη (USER HOME) στην ενότητα (Author) και στην καρτέλα Status μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της κρίσης. Για το περιεχόμενο της κρίσης και τα πιθανά σχόλια των κριτών θα ενημερώνεται ο/η πρώτος/πρώτη συγγραφέας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όσες εργασίες χρειάζονται τροποποιήσεις, θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Για να υποβάλετε το αναθεωρημένο κείμενο θα χρειαστεί να το μεταφορτώσετε το αναθεωρημένο αρχείο pdf στην ενότητα Upload Author Version και να ενημερώσετε πατώντας το εικονίδιο του φακέλου δίπλα από την ένδειξη Notify Director καιαναφέροντας στο σώμα του μηνύματος ότι μεταφορτώσατε την αναθεωρημένη εκδοχή της εργασίας σας.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την κατανόηση,

Η οργανωτική επιτροπή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *