ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι της ΕΝΕΦΕΤ,

Το 12ο Συνέδριο της ΕΝΕΦΕΤ θα πραγματοποιηθεί στη σκιά της πανδημικής κρίσης του νέου κορωνοϊού. Λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις της Συμβουλευτικής Επιτροπής και την πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) (Φύλλο 4206, 12/9/2021) που ορίζει τον τρόπο διεξαγωγής των συνεδρίων, το 12ο Συνέδριο της ΕΝΕΦΕΤ θα πραγματοποιηθεί ως συνδυασμός δύο αυτόνομων συνιστωσών, μιας δια ζώσης και μιας εξ αποστάσεως.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Στο δια ζώσης συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 19-21 Νοεμβρίου 2021, μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι συνάδελφοι πληρούν τις προϋποθέσεις της ΚΥΑ (Παράρτημα 13), δηλαδή έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο. Όλοι οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα πρέπει να έχουν μαζί τους στο χώρο του συνεδρίου το αντίστοιχο έγγραφο της ΚΥΑ σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή.

2. Στο εξ αποστάσεως σκέλος του συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί εντός του τριημέρου 19-21 Νοεμβρίου, μπορούν να συμμετέχουν οι συνάδελφοι που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της ΚΥΑ ή που το επιλέγουν για άλλους λόγους.

3. Το εξ αποστάσεως σκέλος του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί αυτόνομα και παράλληλα με το δια ζώσης. Οι συμμετέχοντες του δια ζώσης σκέλους θα μπορούν να παρακολουθούν τις δια ζώσης ομιλίες ενώ οι συμμετέχοντες του εξ αποστάσεως σκέλους θα μπορούν να παρακολουθούν τις εξ αποστάσεως ομιλίες.

4. Το κόστος εγγραφής του Συνεδρίου είναι 40 ευρώ για ΔΕΠ και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και 20 ευρώ για φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας), ανεξάρτητα από το αν η συμμετοχή είναι δια ζώσης ή εξ αποστάσεως.

Πρόθεση της Συμβουλευτικής και Οργανωτικής Επιτροπής ήταν και εξακολουθεί να είναι στο Συνέδριο αυτό να βρεθούμε όσο γίνεται περισσότεροι συμμετέχοντες από κοντά, με φυσική παρουσία, προκειμένου να ανταλλάξουμε επιστημονικές και εκπαιδευτικές εμπειρίες μέσα κι έξω από τις αίθουσες και τα αμφιθέατρα.

Ωστόσο η πρόσφατη ΚΥΑ θέτει τους παραπάνω περιορισμούς για τους συμμετέχοντες που θέλουν να παρακολουθήσουν δια ζώσης. Ως εκ τούτου, προκειμένου να μπορέσουμε να προχωρήσουμε τις διαδικασίες προγραμματισμού του Συνεδρίου, σας παρακαλούμε πολύ:

1. Να δηλώσετε στέλνοντας ένα mail στη διεύθυνση του Συνεδρίου synedrio2021enephet@gmail.com με ποιον τρόπο επιλέγετε να συμμετέχετε: εξ αποστάσεως ή δια ζώσης έως την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

2. Να μην στέλνετε πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης. Αυτά θα τα έχετε μαζί σας εφόσον βρεθείτε με φυσική παρουσία στο Συνέδριο.

Με την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *