ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 12ο Συνέδριο Διδακτικής Φυσικών Επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα κάτω από τις πολύ δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Πλησιάζοντας προς την έναρξη του Συνεδρίου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την μέχρι στιγμής συνεργασία και να ζητήσουμε την προσοχή σας και την κατανόησή σας στην τήρηση των παρακάτω οδηγιών, προκειμένου να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως προβλέπονται από την σχετική ΚΥΑ και όπως αρμόζει σε ένα επιστημονικό συνέδριο.

Ως εκ τούτου:

1. Νέες εγγραφές στο συνέδριο δε θα γίνονται την ώρα του συνεδρίου. Τελευταία ημέρα εγγραφών για απλή παρακολούθηση είναι η Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021.

2. ΟΛΟΙ οι σύνεδροι θα πρέπει να δηλώσουν στη σχετική πλατφόρμα του eventbrite τις συνεδρίες τις οποίες θα παρακολουθήσουν. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουμε το συνωστισμό στις αίθουσες και θα έχουμε πλήρη εικόνα των συμμετεχόντων. (Οδηγίες για τη δήλωση των συνεδριών θα δημοσιευτούν άμεσα στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε παρακολουθείτε συχνά την ιστοσελίδα για σχετικές ανακοινώσεις)

3. ΟΛΟΙ οι σύνεδροι κατά την προσέλευσή τους στο χώρο του συνεδρίου (Μαράσλειος Παιδαγωγική Ακαδημία, Μαρασλή 4, Κολωνάκι) θα πρέπει  να μπαίνουν στο κτήριο από την κύρια είσοδο, να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή καθώς και ταυτότητα ή διαβατήριο.

4. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους του κτηρίου.

4. Μετά τον έλεγχο των πιστοποιητικών κάθε σύνεδρος θα έχει το καρτελάκι του, το οποίο παρακαλούμε να φοράει κάθε μέρα, ώστε να μη χρειάζεται ξανά έλεγχος κατά την είσοδο. 

4. Το δείπνο του Συνεδρίου απευθύνεται σε όλους τους εγγεγραμμένους συνέδρους και μόνο, ωστόσο θα θέλαμε να μας ενημερώσετε κατά την είσοδο αν έχετε σκοπό να παραστείτε ώστε να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό ατόμων.

Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για την κατανόησή σας και τη συνεργασία σας.

Με την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε,

Η Οργανωτική Επιτροπή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *