ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – Δηλώσεις συμμετοχής σε Συνεδρίες

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε στον παρακάτω σύνδεσμο τις συνεδρίες στις οποίες πρόκειται να παρακολουθήσετε, ώστε να έχουμε όσο γίνεται πληρέστερη εικόνα των ατόμων που θα βρίσκονται σε κάθε συνεδρία και να μην υπάρχει συνωστισμός.

Η διαδικασία αυτή προτείνεται από την ΚΥΑ που καθορίζει τον τρόπο διεξαγωγής των δια ζώσης συνεδρίων.

Ο σύνδεσμος είναι εδώ

https://www.eventbrite.com/e/209580419677

Ξεκινάτε τη διαδικασία πατώντας register (πράσινο κουμπί στα δεξιά σας).

Εμφανίζονται όλες οι συνεδρίες. “Σκρολάροντας” κατεβαίνετε και τις βρίσκετε όλες. Δηλώνετε συμμετοχή μόνο για τον εαυτό σας και όχι για συναδέλφους, μιας και θέλουμε να γνωρίζουμε όχι μόνο τον αριθμό αλλά και τα ονόματα των συμμετεχόντων (για πιθανή ιχνηλάτηση).

Δηλώσεις μπορείτε να κάνετε από σήμερα Τρίτη ώρα 9.00πμ μέχρι την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, ώρα 20.00 μμ.

Δε χρειάζεται να εκτυπώσετε τα εισιτήρια (tickets) των συνεδριών, αρκεί να κάνετε τη διαδικασία μέχρι τέλους. Θα τα έχετε, έτσι κι αλλιώς στο mail σας (έρχονται αυτόματα).

Θυμίζουμε άλλη μια φορά ότι στο δια ζώσης σκέλος του συνεδρίου έχουν πρόσβαση ΜΟΝΟ άτομα που διαθέτουν ΕΝΕΡΓΟ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ΕΝΕΡΓΟ πιστοποιητικό νόησης (τελευταίου εξαμήνου). Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους του κτηρίου.

Παρακαλούμε πολύ διαδώστε το σύνδεσμο και στους συ-συγγραφείς σας που μπορεί να μη διαβάζουν τα mail τους ή και σε άτομα που έχουν κάνει εγγραφή για απλή παρακολούθηση (χωρίς εργασία).

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή αντάμωση στην Αθήνα.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *